De opleiding start op 21 september 2020.

Les 1 t/m 4: Waalse kerk, Walenpleintje 159, 1012 JZ Amsterdam
Les 5: Bierproeflokaal In De Wildeman, Kolksteeg 3 Amsterdam (O.V.)
Les 6: Waalse kerk, Walenpleintje 159, 1012 JZ Amsterdam
Les 7: Brouwerij Klein Duimpje, Hyacintenlaan 2A, 2182 DE Hillegom
Les 8, 9, 11 en 12: Waalse kerk, Walenpleintje 159, 1012 JZ Amsterdam
Les 10: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511 BJ Den Haag

Deze opleiding is volgeboekt

Het lesschema is als volgt.

Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 21 september 2020 18.30 – 20.30 uur.
Docent Derek Walsh.


Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 5 oktober 2020 18.30 – 22.30 uur
Docent Onno Raspe.


Les 3: Trends en bierfolklore. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 30 november 2020 18.30 – 22.30 uur
Docent Henri Reuchlin.


Les 4:  Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 14 december 2020 18.30 – 22.30 uur
Docent Jan Willem den Hartog.


Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, groep A. Locatie: Proeflokaal in de Wildeman. Datum en leslocatie O.V.

Zondag 28 februari 2021 09.00 – 13.00 uur
Docent Simon Fokkema en Yu Mey Kwee.


Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca, groep B. Locatie: Proeflokaal in de Wildeman. Datum en leslocatie O.V.

Zondag 7 maart 2021 09.00 – 13.00 uur
Docent Simon Fokkema en Yu Mey Kwee.


Les 6: Gist. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 4 januari 2021 18.30 – 22.30-uur
Docent André van der Zee.


Les 7: Brouwen van het StiBON bier. Locatie: Brouwerij Klein Duimpje, Hillegom.

Dinsdag 19 januari 2021 08.30 – 16.00 uur
Docent Erik Bouman en Jan Wolfs.


Les 8: Bierassortiment en proefnotities schrijven / kaas en bier. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 1 februari 2021 18.30 – 22.30 uur
Docent Arvid Bergström en Rob Alphenaar.


Les 9: Bierlanden en hun biertypen. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 15 februari 2021 18.30 – 22.30 uur
Docent Derek Walsh.


Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken. Locatie: Café Rootz, Den Haag.

Maandag 15 maart 2021 18.30 – 22.30 uur
Docent Arvid Bergström en Henri Reuchlin.


Les 11: Bierproeverijen. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 29 maart 2021 18.30 – 22.30 uur
Docent Rick Kempen.


Les 12: Biercompetities, biercocktails en epiloog. Locatie: Waalse Kerk.

Maandag 12 april 2021 18.30 – 22.30 uur
Docent Derek Walsh en Pepijn van der Waa

Na aanmelding krijg je een mailtje met bevestiging van je aanmelding. De StiBON Bierambassadeur 2 opleiding is 12 lessen + een examen.
De kosten voor de opleiding StiBON Bierambassadeur 2 voor het leerjaar 2020 bedragen € 1094,50 ex. BTW (€ 1.324,35 incl. BTW)
Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, het brouwen van een bier en de te proeven bieren tijdens de les en de examen kosten.


Inschrijven StiBON Bierambassadeur 2

Examen Maandag 17 mei 2021