Niveau 3 – Specialisatie

Kennis, inzicht en toepassing op het hoogst haalbare specialistische niveau Specialisatie tot Internationale Biersommelier (Certified Diploma Beer Sommelier)

Kennis, inzicht en toepassing op het hoogst haalbare specialistische niveau

Specialisatie tot Internationale Biersommelier (Certified Diploma Beer Sommelier)

Voor geslaagde deelnemers op Niveau 2 biedt StiBON als eerste specialisatie mogelijkheid de gecertificeerde opleiding tot internationale Biersommelier bij het Bier Kultur Haus in Obertrum. De opleiding duurt twee dagen.
StiBON is hierbij een samenwerking aangegaan met de Kiesbye`s Academie waarbij precies gekeken is welke aanvullende lessen onze deelnemers nog dienen te volgen.

De opleiding wordt  in het Kiesbye’s ‘Bierkulturhaus’ in Obertrum (Oostenrijk) gegeven.

De nieuwe opleidingen in 2022 zijn:

Donderdag 15 en vrijdag 16 september Deze opleiding zit vol

Donderdag 17 en vrijdag 18 november

De lessen worden in het Engels gegeven en de opleiding wordt elke vrijdag afgesloten met een aansluitend examen. Aanvang van de tweedaagse opleiding Niveau 3 is op de donderdag om 08:30 uur in Obertrum (Oostenrijk).

Uitsluitend degenen die geslaagd zijn voor de StiBON opleiding Niveau 2 ‘Toegepaste bierkennis’ kunnen deze op de StiBON opleidingen afgestemde richting volgen.

De kosten voor Niveau 3 hangen af van het aantal deelnemers, maar bedragen maximaal € 1.060,= in 2020. Dit is exclusief BTW en reis- en verblijfkosten (Obertrum/Oostenrijk) maar inclusief examen, lunch op donderdag en vrijdag en diner op vrijdag avond.

Na inschrijving ontvangen de deelnemers van StiBON een bevestiging. De factuur en informatie volgt een paar weken van te voren vanuit Kiesbye’s  ‘Bierkulturhaus’ in Obertrum.

Terug naar opleidingen