met Els Schmaal

Maandag 1 september.

Locatie: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511 BJ Den Haag

Tijd: 19:30 tot ca. 21:30 uur – Inschrijving voor deze MC is gesloten.

Kaas en bier gaat heel goed samen. Dat weten we allemaal. Els Schmaal, onze 250ste Biersommelier, gaat daar nog veel meer over vertellen. En laten proeven uiteraard.

In 2020 heeft Els de StiBON opleiding met succes afgerond in Obertrum. Gegrepen door de smaken en mogelijkheden van bier was zij nog niet klaar met studeren.

Naast bier is er ook nog een voorliefde voor kaas!

Afgelopen voorjaar kan Els het diploma van de cursus van Robert Verweij en Betty Koster (Wijn en Kaas) naast haar StiBON Diploma hangen. Bij het Hoekse Biergenootschap heeft ze al het één en ander laten proeven en ook het zelf roken van kazen is een nieuwe hobby. Op 1 september komt ze er graag meer over vertellen en nog belangrijker, een aantal kazen (met bier) laten proeven. Haar nieuwe (kaas) kennis deelt ze graag met ons. Het beloofd een kaas en bier Masterclass te worden waar naast heerlijke combinaties, er meer geleerd kan worden over kaas- én bier. 

Inloop: 19:00 uur

Aanvang: 19:30 uur

Locatie: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511 BJ Den Haag

Kosten:

€70,- p.p.

€56,50 StiBA lid

Inschrijving voor deze Masterclass is gesloten.