‘STEAMED, STONED, SMOKED + ICED’, met Derek Walsh

Maandag 13 oktober.

Locatie: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511 BJ Den Haag

Tijd: 19:30 tot ca. 21:30/22:00 uur

Derek selecteert voor deze masterclass enkele leuke, atypische bockbieren om te proeven en er zal een kleine educatieve proefsessie met bockbierkeuring volgen.

Oktober is weer bockbiermaand!

(Bock)Bierspecialist Derek Walsh kan je alles vertellen over de Nederlandse en Duits bockbier traditie.

Tijdens deze masterclass zullen verschillende (atypische) bockbieren de revue passeren. Derek neemt je kort mee in de traditie, geschiedenis, de evolutie van bockbier en zal toespitsen op het bockbier van vandaag de dag. Tot slot volgt er een kleine bockbierverkiezing. De lekkerste of de beste? Derek legt je het verschil uit en zal je tips en tricks geven wat er zoal verwacht wordt van een goede bierkeuring en hoe het keuringsformulier in te vullen. Een korte oefening voor keurmeesters, biersommeliers en anderen die jureren in diverse bierkeuringen. Maar ook brouwers. Want wat maakt nu een bockbier, ook moderne atypische, een goed bockbier?

Inloop: 19:00 uur

Aanvang: 19:30 uur. Duur max 2,5 uur.

Locatie: Café Rootz, Grote Marktstraat 14, 2511 BJ Den Haag

Kosten:

€67,50 p.p.

€52,50 StiBA lid