09:30 Inloop 
10:00 Welkom
10:15 Keynote presentatie
10:50 Paneldiscussie ‘Groter groeien of groot genoeg zijn’ (Panelleden zijn Roel Buckens, Gert Kelder, Jan Paul Rutten & Yvan de Baets. Het gesprek wordt geleid door Henri Reuchlin)
11:35 korte pauze
11:45 Presentatie smaaktheorie
12:30 Lunch
13:15 Paneldiscussie ‘Consumenteninformatie in marketing en etikettering’ (Panelleden zijn Marijke Vuik, Mark Scholten, Ferry Wijnhoven, Ronald van de Streek. Het gesprek wordt geleid door Rick Kempen)
14:00 korte pauze
14:10 Presentatie alcoholvrije brouwsels
15:00 Paneldiscussie ‘Klimaatverandering en toepassing GMO’s’
15:45 korte pauze
16:00 Praatje bij de haard
16:30 Netwerkborrel

Locatie: Geertekerk, Geertekerkhof 23, Utrecht

StiBA leden, € 88,= (incl BTW)
niet StiBA-leden, € 99,99 (incl BTW).

Keynote speakers (meer worden later bekend gemaakt!)

  • Yvan de Baets over de succesfactoren van Brasserie de la Senne
  • Sander Nederveen van Oedipus over alcoholarme brouwsels



Sponsoren voor het symposium

Academie voor Gastronomie | BBB| Bier&cO | Birdy Publishing | CRAFT | Wauters Hulst | Belgomalt

Entree Magazine | Holland Malt | Hollands Hophuis | Mitra drakenspeciaalzaken | Stadsbrouwerij Maastricht