Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven
Inschrijven
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven

Laden Agenda

« Alle Agenda

Les 4: Brouwproces.

24.04 18:30/22:30

  • « Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier.
  • Les 5: Bierbehandeling en opslag. »

Docent: N.N.B.

+ Google Calendar+ Exporteren naar iCal

Gegevens

Datum:
24.04
Tijd:
18:30/22:30
Agenda Categorieën:
Haarlem, StiBON Bierambassadeur 1

Locatie

Jopen Proeflokaal Waarderpolder
Emrikweg 21 
Haarlem, 2031BT
+ Google Maps
  • « Les 4: Invloed van kruiden, specerijen en hop op de smaak van het bier.
  • Les 5: Bierbehandeling en opslag. »

Dé nummer 1
in bieropleidingen

 

StiBONbieropleidingen

 

Locaties Niveau 1

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Breda
  • Den Haag
  • Delft
  • Enschede
  • Gulpen
  • Groningen
  • Haarlem
  • Kampen
  • Maastricht
  • Utrecht
  • Venlo

Locaties Niveau 2

  • Amsterdam
  • Breda
  • Eindhoven
  • Gulpen

Links

  • Veelgestelde Vragen
  • Inschrijven
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Masterclasses
  • Opleidingen
  • Klachtenprocedure

  • Privacy verklaring

Adres

Voor vragen over de opleidingen

StiBON Bieropleidingen BV
Adres:
Smidswater 27
2514BW Den Haag
info@stibon.nl
Btw-nummer: NL8531.52.883.B.01
KVK: 58720138

Voor vragen over het examen

Stichting Bieropleidingen Nederland (StiBON)
Adres:
Schoolstraat 77
3451AC Vleuten
penningmeester@stibon.nl
Btw-nummer: NL.8210.35.460.B.01
KVK: 27349132

© 2014 - 2023 Alle rechten voorbehouden StiBON
  • Contact
  • Agenda
  • Formulieren
  • Inschrijven
  • website door ditisABC