Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
Inschrijven
Home
Opleidingen
Nieuws
Masterclasses & Specialisaties
Agenda
StiBON Bierambassadeur 1
StiBON Bierambassadeur 2
Brouwopleiding
Biersommelier
Contact
Inschrijven
« Alle Agenda
Dit agenda is voorbij.
Les 2: Invloed van water, graan, moutsoorten, vruchten en zoetstoffen op de smaak van het bier.
15 maart 2022 18:30
-
22:30
«
Les 7: Brouwen van het StiBON bier.
Les 6b: Bier aan tafel
»
Docent: Onno Raspe
Toevoegen aan kalender
Google Calendar
iCalendar
Outlook 365
Outlook Live
Gegevens
Datum:
15 maart 2022
Tijd:
18:30 - 22:30
Agenda Categorieën:
Groningen
,
StiBON Bierambassadeur 2
Organisator
cafe de Toeter
Locatie
Café de Toeter,
Turfsingel 6,
Groningen
,
9712 KP
+ Google Maps