Stibon
Dé nummer 1
in bieropleidingen
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven
Inschrijven
  • Home
  • Opleidingen
  • Nieuws
  • Masterclasses
  • Agenda
    • StiBON Bierambassadeur 1
    • StiBON Bierambassadeur 2
    • Brouwopleiding
    • Biersommelier
  • Contact
  • Inschrijven

Agenda

Loading view.

Agenda Search and Views Navigation

Agenda Views Navigation

  • Lijst
  • Maand
  • Dag
Vandaag
februari 2023
ma 13
13.02 08:30/17:00

Les 7: Brouwen van het StiBON bier – Den Haag –

Gulpener Brouwlokaal Rijksweg 19A, Gulpen,

Docent: Bas Jacob

ma 20
20.02 18:30/22:30

Les 8: Bierassortiment en proefnotities schrijven / kaas en bier.

Werkspoorcafe de Leckere Tractieweg 43, Utrecht,

Docenten: Rob Alphenaar en Arvid Bergström

di 21
21.02 18:30/22:30

Les 1: Theorie en praktijk van het proeven.

Brouwerij Noordt Zaagmolenkade 46 Rotterdam,

Docent: Derek Walsh

maart 2023
zo 5
05.03 12:00/16:00

Les 5: Schenken en klantenbenadering in de horeca – Den Haag –

Bierproeflokaal in de Wildeman Kolksteeg 3 , Amsterdam, Kolksteeg 3

Docenten: Yu Mey Kwee en Simon Fokkema.

ma 6
06.03 08:00/17:00

Les 9: Bierlanden en hun biertypen.

Werkspoorcafe de Leckere Tractieweg 43, Utrecht,

Docent: Derek Walsh

ma 6
06.03 18:30/22:30

Les 1: Theorie en praktijk van het proeven.

Jopenkerk Gedempte Voldersgracht 2, Haarlem,

Docent: Yu Mey Kwee

di 7
07.03 18:30/22:30

Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne.

Brouwerij Noordt Zaagmolenkade 46 Rotterdam,

Docent: Do Bongers

ma 13
13.03 13:00/17:00

Les 9: Bierlanden en hun biertypen.

Café Rootz Grote Marktstraat 14, Den Haag,

Docent: Derek Walsh

di 14
14.03 18:30/22:00

Les 1: Smaakafwijkingen en veroudering.

100 Watt Brewery Bleekweg 1 Eindhoven.,

Docent: Derek Walsh.

di 14
14.03 18:30/22:30

Les 1: Theorie en praktijk van het proeven.

dB's oefenstudio's, concertzaal & muziekcafé CAB-Rondom 100, Utrecht,

Docent: Marco Lauret

ma 20
20.03 18:30/22:30

Les 10: Bier aan tafel / bier in de keuken

Café Rootz Grote Marktstraat 14, Den Haag,

Docenten: Arvid Bergström en Henri Reuchlin

ma 20
20.03 18:30/22:30

Les 2: Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne.

Jopenkerk Gedempte Voldersgracht 2, Haarlem,

Docent: Jet van de Griendt.

  • Previous Agenda
  • Vandaag
  • Next Agenda
Export Agenda

Berichtnavigatie

Oudere berichten

Dé nummer 1
in bieropleidingen

 

StiBONbieropleidingen

 

Locaties Niveau 1

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Breda
  • Den Haag
  • Delft
  • Enschede
  • Gulpen
  • Groningen
  • Haarlem
  • Kampen
  • Maastricht
  • Utrecht
  • Venlo

Locaties Niveau 2

  • Amsterdam
  • Breda
  • Eindhoven
  • Gulpen

Links

  • Veelgestelde Vragen
  • Inschrijven
  • Contact
  • Algemene Voorwaarden
  • Masterclasses
  • Opleidingen
  • Klachtenprocedure

  • Privacy verklaring

Adres

Voor vragen over de opleidingen

StiBON Bieropleidingen BV
Adres:
Smidswater 27
2514BW Den Haag
info@stibon.nl
Btw-nummer: NL8531.52.883.B.01
KVK: 58720138

Voor vragen over het examen

Stichting Bieropleidingen Nederland (StiBON)
Adres:
Schoolstraat 77
3451AC Vleuten
penningmeester@stibon.nl
Btw-nummer: NL.8210.35.460.B.01
KVK: 27349132

© 2014 - 2023 Alle rechten voorbehouden StiBON
  • Contact
  • Agenda
  • Formulieren
  • Inschrijven
  • website door ditisABC